Feedback fra deltagere

"Lige siden jeg kørte hjem efter vores session har jeg følt en form for befrielse. Langt om længe forstår jeg, fordi jeg så det ved selvsyn - med hjælp fra hestene og jer, at jeg hele mit liv har påtaget mig et ansvar, der ikke var mit. Og jeg så, hvordan jeg var blevet et offer for det. Det hjalp hestene og I to med til at gøre tydeligt og ændre på. 

Jeg synes, jeg iagttager verden med et andet blik.  Som om et slør er fjernet. Jeg forstår mine forældre og min søster og behøver ikke længere presse hende til at gøre noget for min skyld, som hun ikke magter. Hun kommer, når hun kommer. 

Det blev også klart og tydeligt for mig, hvorfor jeg altid har arbejdet sådan som jeg gør og med det jeg gør - og hvorfor det er så værdifuldt for mig, at gøre det. Min livsopgave er tydelig. Jeg skal gøre, det jeg gør. 

Samtidig er jeg også træt. Det er en overvældende erkendelse at opnå."

"Efter en opstilling med heste opdagede jeg, at jeg var helt let i kroppen, ingen stivhed i lænden. Jeg kunne bøje mig længere ned, da jeg skulle samle noget op, dette kom helt bag på mig. Jeg plejer at være træt om aften, men i aftes var jeg frisk og ikke stiv nogen steder. Det er jeg også i dag, det er en dejlig fornemmelse, næsten som noget vægt, der er blevet fjernet fra skuldrene. Man bliver helt høj af det, følelse af lethed, frihed energi  let om hjertet."

"Jeg har tidligere forsøgt at tale med forskellige psykologer om forholdet til min far, men opgav. Hesteassisteret coaching har hjulpet mig til at få det forhold på plads, jeg har rykket mig meget mere end nogen anden form for "terapi."